marek98 Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Dobry den mam Superb2 125kw dsg .. pri otackach 1300-1500 mi rezonuje ako keby nejake plasty pod kapotou na lavej strane od vymeny oleja a nevieme prist na chybu vzduchovy filter sme skusili vymenit nepomohlo niekto nejake skusenosti ? vopred vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Jestli jste vyndavali filtrbox, tak to bude pravděpodobně odpadní hadička z filtrboxu, která klepe o karoserii. Přesně to se mi stalo, když jsek box vyndaval. Stačilo hadičku troch porovnat a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Ještě poklepej na tenhle (fotka) dekl, já to měl uvolněné a taky to rezonovalo, jsou tam tři packy, které už moc nedržely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.