PavelGaletka Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Když dávám rádio Swing do Octavie 2006 před faceliftem musím přehrát gateaway? původní radio ve foto. Swing mi totiž nereaguje po odkódování. Původní rádio šlape normálně. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Rádio se musí rozjet i tak, gateway se přehrává aby ti swing nevybíjel baterku. Rádio jde odzkoušet i na stole, stačí připojit 12V na 2 piny a na 1 pin kostru, po spuštění bude chtít rádio po tobě pin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelGaletka Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Jsem uplne maslo na elektriku mohl by jsi mi to vysvetlit polopate nebo nejske foto co kam pripojit?.diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelGaletka Vloženo 25. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2021 V 20. 1. 2021 na 8:45, h2o napsal: Rádio se musí rozjet i tak, gateway se přehrává aby ti swing nevybíjel baterku. Rádio jde odzkoušet i na stole, stačí připojit 12V na 2 piny a na 1 pin kostru, po spuštění bude chtít rádio po tobě pin. Mohl by mi to někdo vysvětlit na které piny co připojit nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.