Jump to content

Infotainment Rádio SWING

Recommended Posts

To info o barevných autorádiích jsem taky zaregistroval. Hlavně v kontextu, že G7 má černobílý dotykáč. Mi totiž bylo divné, že by Škodovka měla v základu něco více než VW.

Lancelot: Třeba bude v nastavení volba zobrazení. Návod k autorádiu asi ještě nebude co?

To nevím, návod k novému Swingu nemám.

Nicméně Stream v OII defaultně ukazoval názvy skladeb ať už podle názvu souboru nebo z ID3 tagu, Swing v SII defaultně ukazuje jen číslo stopy, na název skladby je třeba ručně přepnout a to pokaždém zapnutíém rádia/výměně cd.

Navíc text u Swingu nejezdí, takže celý název není vidět.

Takže doufám, že toto bylo opraveno, respektive byl minimálně vrácen stav ze Streamu.

Edited by Lancelot

nejvetsi rozdil je medzi temi radii v operacnim systemu na kterych slapou: swing a kolumb maj unix platformu a bolero slape na winCE, cili i druha generace co se prave zacina vyvijet uz nebude mit winCE ale taky unix, jelikoz nezvlada vetsi display co prijde s dalsi generaci techhle infotaiment systemu, jinak i bolero bude moci byt s vypinatelnou navi, BT, speech..., jeste neni presne jasne ktera automobilka z koncernu to bude nabizet jakou formou ale bude se to dat casovo nebo kilometrovo aktivovat a pak se to samo deaktivuje (swap), jinak to bolero oproti kolumbu ma o dost horsi rozliseni displeje a taky zoomovani prsty je o dost horsi...

• 4 weeks later...

Dnes jsem si byl do ní sednout, byla to Elegance a to rádio co tam bylo jsem nestačil zírat. Nějaký Swing ale tak hnusnou věc jsem dlouho neviděl. Obrovská masa materiálu tlačítka jako v Dacii, ale co mě dorazilo byl ten displej, byl velký jako na mých digitálkách v roce 1985 :o

• Pozitivní 1

• 1 month later...
  • 2 months later...