Publikováno Leden 23, 20214 r Tu vám poskytuji moje řešení BT modulu do radia dance. Nebo jsem odpůrce jakéhokoliv tahaní drátu po aute nebo FM transmiteru. Cena je asi 50kč. Max spokojenost. Modul hledejte pod názvem : Bluetooth Audio Receiver Board Bluetooth Pro Mody jestli to jsem nepatří tak se omlouvám, ale myslím že si to zaslouží vlastní téma.
Leden 18, 20232 r Ahoj. Zrovna jsem měnil rádio, měl sem Beat, potom androida asi půl roku a ten šel z okna. Tak sem pořídil Dance a k tomu i reproduktory Hertz. Hledal sem nějaký info o tom rádiu a čirou náhodou sem narazil na toto téma a musim říct fakt díky, suprovej nápad a nemusel sem zasahovat do svazku a hledat půl hodiny piny :D Tak jsem se do toho pustil taky. Funguje to super, prvně sem koupil menší modul, ale došlo mi že má společnou zem a to fungovalo špatně. Tak sem objednal novější verzi té červené desky co máš. Při té příležitosti jsem neodolal a koupil nové, a pro integráč i větší kondenzátory nippon-chemicon, protože proč ne :D Ještě to pak pořeším asi líp to uchycení, ale drží to tam dost pevně.
Březen 20, 20232 r Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať ide to urobiť aj na CD prehrávač? Lebo toto je asi cez aux a tam nejde prepínať medzi pesničkami. Prípadne ako to poriešiť aby to šlo prepínať medzi pesničkami. Vopred ďakujem za info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.