Milada Trávníčková Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Hezky den všem. Potřebuji poradit s ostřikama. Mám O II,2006, 2,0TDI,DSG.Přestal mi chodit ostřik předního skla a po marném boji s výměnou motorku ostřikovače, byl výsledek naprosto stejný. .Proto jsem se rozhodl pro poslední zkoušku a to proměřením. K ostřikov. čerpadlu vedou pouze dva kabely, kdy polohou páčky pro zadní ostřik se točí ono čerpadlo na jednu stranu a při poloze páčky pro přední ostřik , se točí čerpadlo na druhou stranu. Pokud samotné čerpadlo zkusím napřímo z baterie tak funguje ,po přehození kabelu funguje rovněž, po změně polarity se točí obráceně, stejně tak ,jako se mění polarita při zapojení na autě-kde se na tu druhou stranu prostě netočí. Kde tedy může být chyba? Podotýkám ,že i páčka pod volantem správně přehazuje polaritu až přímo do patice k čerpadlu.PROS9M už tu záhadu někdo vyřešte a poraďte, já začínám hledat číslo na Chocholouška! Zatím jsem to vyřešil provizorně propojením obou hadiček na zadní ostřik ,ale je to jen aby se dalo jezdit i v tomto počasí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Hezky den @Milada Trávníčková Co nam zustalo : 1. packa 2. kabelaz nejaky vodic 3. Ridicka jednotka. Treba udelat takovy test. Zapnout packy na ostrik a merit napeti u svorkovnici od cerpadla. Potom namerit napeti u packy. Potom kontrolovat packu multimetrem. Nejlip mereni delat ve dve osoby To je nejlevnejsi a muzes udelat doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 (editace) Zkus treba prehodit ty dva relatka mezi sebou. Jsou na centralni jednotce pod volantem vlevo. Musis sundat kryt. Editováno: 24. leden 2021, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohumil Trávníček Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Zatím Vám děkuji-vyzkouším. Měření na patici u motorku už jsem zkusil-dává to stejně dopředu i na zadní ostřik. Ještě zkusím prozkoumat ty relátka a pak páčku čehož jsem se nejvíc obával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Packu muzes zkontrolovat pres diagnostiku v podvolantove jednotce. Moc na vyber stejne nemas, jednoduchym zpusobem tam stejne nic moc nezmeris. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.