starman Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Ctěl bych si koupit nové poklice na Fábku, hlavně na zimní gumy, tak by mě zajímalo, jaké poklice se lidem líbí ?! Já mám doma rezervní standart na comf., ale mě osobně se docela zamlouvaj třeba Tucanus. Následující otázka zní, kde co nejlevněji poklice v Praze koupit. Díííkes,-nevím vlastně, jestli jsou různé poklice na různé rozměry, mám 185-60-14 jaké jsi tedy koupil? já jedině TUCANUS Editováno: 22. Únor 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 nevim jak se menujou ale ja na fabii jedine tyhle .. nevim proc ale libej se mi nejvic na nasi barve .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 nevim jak se menujou ale ja na fabii jedine tyhle .. nevim proc ale libej se mi nejvic na nasi barve .. však jsou nejlepší, starý dobrý comforty............ikdyž Tucanus jim šlape na paty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 nevim jak se menujou ale ja na fabii jedine tyhle .. nevim proc ale libej se mi nejvic na nasi barve .. však jsou nejlepší, starý dobrý comforty............ikdyž Tucanus jim šlape na paty TUCANUS jsou krásnýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.