PavelGaletka Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Zdravím Může mi někdo poradit jak vyzkouším na stole jestli rádio swing funguje?Nějaké rady jsem už dostal ale nevím co k čemu připojit bo jsem úplný lajk co se týká elektriky.Potřeboval bych to vysvětlit tak nějak polopaticky. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 (editace) Ahoj . Predev sim pokud si laik tak to na stole nezapojis protoze na to potrebujes konektor kterej je na radiu , ten zapojit presne jak popsal kolega na de mnou . Je to slozitejsi . pokud tomu nerozumis sver to nekomu fundovanymu , kterej vi co s tim . Pokud to budes delat sam , muzes to radio i nevrtne poskodit . Ps . pis jen v jednom tematu . Editováno: 27. leden 2021, autor: Tomdlouhan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.