pieter1 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Zdravím všechny, máme O III a na jednom světle jsme vyměnili poškozený modul pro natáčení do zatáček. Má orig.číslo 1T0 941 329 B. Po nainstalování nového modulu, je v závadách kod C1082, že modul není nakódován. Když jsem chtěl ve VCDS pod modulem 55 nakódovat "leimo rechts", tak vždy při pokusu kódování vyskočí chyba: "Chyba 31 mimo rozsah ". Někde jsem četl, že VCDS toto nakódovat neumí. Je to pravda? Případně věděl by někdo jak to nakódovat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 zkousel jsi pred kodovanim zadat bezpecnosti pristup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 když nakoduješ/potvrdíš kodování jednotky světel 55 tak se slave nenakóduje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pieter1 Vloženo 31. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2021 před 50 minutami, Vaša napsal: když nakoduješ/potvrdíš kodování jednotky světel 55 tak se slave nenakóduje ? ne ten se nenakoduje. Je fakt, že jsem zkoušel jen dva kody z možných asi 10ti, ale nic se nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 mělo by stačit potvrdit stávající v 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pieter1 Vloženo 31. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2021 před 5 minutami, Vaša napsal: mělo by stačit potvrdit stávající v 55 to jsem zkoušel...ale bez výsledku. Nevím jestli to má nebo nemá vliv, ale ta řídící jednotka pravého světla na natáčení světel není originál, ale replika od MM. Ale to snad by nemělo mít vliv...nepředpokládám, že by někdo vyráběl něco, co by pak nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Ahojte potřeboval bych poradit, kde se nachází řídící jednotka AFS. Potřeboval bych změřit dráty od čidla náklonu. Přední čidlo mi ukazuje pořád 0,01. Čidlo je nové a zavadu to nepíše. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harros01 Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) V 2. 2. 2021 na 21:51, koudy71 napsal: Ahojte potřeboval bych poradit, kde se nachází řídící jednotka AFS. Potřeboval bych změřit dráty od čidla náklonu. Přední čidlo mi ukazuje pořád 0,01. Čidlo je nové a zavadu to nepíše. Dik Ahoj, prosím má někdo taky zkušenost s tím, že by vám na OIII ukazovalo přední čidlo 0,01 a učební hodnota Not Avalible? Přední čidlo tam je, ale ukazuje tyto věci. Jsem si víceméně jistý, že tam nikdo nehrabal. Začal jsem po tom pátrat, protože regulace sklonu fungovala dost bídně. Zjistil jsem, že v kódování jednotly světel lze přes VCDS toto čidlo zapnout a pak reguluje i podle předku. Ale vidím, že asi nejsem sám, kdo to tak má a přemýšlím nad významem toho vypnutí, třeba to tak je z nějakého důvodu schválně. Díky Editováno: 9. Listopad 2023, autor: Harros01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 @Harros01 příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 No já jsem měl přerušený drát od čidla v prostoru jak prochází dovnitř do karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KodlKT Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Ahoj, světla na regloskopu jsou OK, ale za jízdy svítí moc vysoko (často na mě někdo bliká. Při zastavení vidím na autě přede mnou, jak světla slezou o velký kus dolů. Máte nějaké rady? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 Já sem otočil šroubem v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KodlKT Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 (editace) Já mam vejšku světel Ok, ale jak se auto hne, tak vylezou o kus nahoru. Když zastavím, tak cuknou maličko nahoru a pak slezou dolů na vejšku před jízdou. Editováno: 14. Prosinec 2023, autor: KodlKT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 jedine co ma napada, je skusit cez diag zakladnu kalibraciu. ak nepomoze, tak kontrola a nasledne vymena snimacov na napravach. ci v nich nebude vola a aj myl rozdiel vo vyske hybe svetlami. ale su to len teorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.