Publikováno Listopad 9, 200618 r zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ? myslite, ze je to naozaj v Rakusku ?
Listopad 9, 200618 r zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ?myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Ja som na to vcera natrafil na jednej stranke kde pisali, ze je to v Rakusku, takze by som tomu kludne veril. Upraveno Listopad 9, 200618 r od Lubo
Listopad 9, 200618 r Jen by mě zajímalo, proč by radar dávali do svodidel, kde je víc na ráně, myslím možnost poškození při nehodách?
Listopad 9, 200618 r Autor zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ?myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Ja som na to vcera natrafil na jednej stranke kde pisali, ze je to v Rakusku, takze by som tomu kludne veril. nepametas si tu stranku ?
Listopad 9, 200618 r Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu....
Listopad 9, 200618 r Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Priklanim se take k teto moznosti... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet
Listopad 9, 200618 r Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Priklanim se take k teto moznosti... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Taky
Listopad 10, 200618 r ... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Já myslím, že to bude v pohodě, Bobík ty patníky stihne zlikvidovat
Listopad 12, 200618 r ... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Já myslím, že to bude v pohodě, Bobík ty patníky stihne zlikvidovat jinak o radarech v patnikach jsem take cosi zaslechl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.