colins Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ? myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 (edited) zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ?myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Ja som na to vcera natrafil na jednej stranke kde pisali, ze je to v Rakusku, takze by som tomu kludne veril. Edited November 9, 2006 by Lubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Jen by mě zajímalo, proč by radar dávali do svodidel, kde je víc na ráně, myslím možnost poškození při nehodách? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ?myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Ja som na to vcera natrafil na jednej stranke kde pisali, ze je to v Rakusku, takze by som tomu kludne veril. nepametas si tu stranku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Priklanim se take k teto moznosti... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcos Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Priklanim se take k teto moznosti... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAS Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 ... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Já myslím, že to bude v pohodě, Bobík ty patníky stihne zlikvidovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 ... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Já myslím, že to bude v pohodě, Bobík ty patníky stihne zlikvidovat jinak o radarech v patnikach jsem take cosi zaslechl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts