kvkma Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Ahoj nedokáže mi někdo poradit po čem jít? Blbne mi zámek palivové nádrže, když otevřu kufr tak se mi zámek pal. nádrže zamkne a když kufr otevřu zůstane zámek pal. nádrže odemčený a tak i zůstane po zamčení auta. Auto superb II 125kw cfgb combi, nemá elektrický kufr. Chyba 02364 - pomoc zavírání 008 - nevěrohodný signál info o závadě stav závad 01101000 priorita závad 5 frekvence závad 1 počítadlo resetů 182 kilometry 274892km indikace času 0 datum 2015 04 23 čas 14:57:16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 To vyzerá na zlomený kábel. Premerať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvkma Vloženo 9. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Kde by mohli byt? Po jakych kabelech jit prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvkma Vloženo 9. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Zkousel jsem dnes na dalkaci drzet tlacitko kufru 3 sekundy, odemkne se a jakoby malinko povyskoci - zamek nadrze se zamkne, v podstate se kabely v krku ani neohnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvkma Vloženo 8. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 UP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.