Publikováno Únor 9, 20214 r Zdravím ,u O1 2004 se mi občas samo za jízdy stahuje okénko řidiče, poté nejde tlačítkem vytáhnout nahoru, nebo kousek popojede a jede zas dolů či nahoru. Musím ho zavřít přes klíč v zámku. Dálkové ovládání nezamkne/neodemkne řidičovy dveře, kontrolka safe locku po zamknutí svítí nebo vůbec (nebliká). Vcds se nepřipojí k jednotce centrálu... Skoro stejný problém jsem měl před 2 lety (akorát okénka fungovala normálně) a po výměně jednotky motorku stahovačky se problém vyřešil, vyteklo z ní tehdy dost vody. Teď tu jednotku ale vůbec nikde nemůžu sehnat, potřebuji kód 104411-301 a ten prostě nikde není, psal jsem maily, smsky na inzeráty a nikdo nemá. Dá se nahradit nějakou jinou? Slyšel jsem že ne, ale jestli nemá někdo zkušenost s tím že by i jiné číslo fungovalo? Upraveno Únor 9, 20214 r od OndeXx
Únor 10, 20214 r měla by to být adresa 46 komfortní system do jednotek se často dostane voda nejlépe rozdělat zkontrolovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.