OndeXx Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 (editace) Zdravím ,u O1 2004 se mi občas samo za jízdy stahuje okénko řidiče, poté nejde tlačítkem vytáhnout nahoru, nebo kousek popojede a jede zas dolů či nahoru. Musím ho zavřít přes klíč v zámku. Dálkové ovládání nezamkne/neodemkne řidičovy dveře, kontrolka safe locku po zamknutí svítí nebo vůbec (nebliká). Vcds se nepřipojí k jednotce centrálu... Skoro stejný problém jsem měl před 2 lety (akorát okénka fungovala normálně) a po výměně jednotky motorku stahovačky se problém vyřešil, vyteklo z ní tehdy dost vody. Teď tu jednotku ale vůbec nikde nemůžu sehnat, potřebuji kód 104411-301 a ten prostě nikde není, psal jsem maily, smsky na inzeráty a nikdo nemá. Dá se nahradit nějakou jinou? Slyšel jsem že ne, ale jestli nemá někdo zkušenost s tím že by i jiné číslo fungovalo? Editováno: 9. Únor 2021, autor: OndeXx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 měla by to být adresa 46 komfortní system do jednotek se často dostane voda nejlépe rozdělat zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.