Publikováno Únor 18, 20214 r Prosím Vás potreboval by som po zámene Akumulátora na Varta Dinamic 80Ah prekódovať v jednotke . Neviem sa dostať na vytvorenie nového Akumulátora pusťí ma do 61- Baterie ale tam potrebujem zadať 5 miestny kód v okienku 16 (bezpečnostný prístupový kód pre prístup z VIS príručky) Viete mi ho niekto z VIS vyčítať , prípadne uvítam celú sekciu ohľadne kódovania mojho auta pdf jpg v čomkolvek . Dík
Únor 18, 20214 r Pokud máš orig.kabel,kódy a nabídky ti to nabídne samo.pokud ne,běž za někým,kdo jej má. Jina na stránkách rosstechu máš postup Upraveno Únor 18, 20214 r od cosby
Únor 18, 20214 r Autor Na rosstechu je len lite verzia a tie kódy sú v profi verzii už som aj googlil a neprijalo mi žiaden čo som našiel. Musí to byť z profi verzie VISu. každopádne dík za radu
Únor 18, 20214 r Blbost.Nemám žádnou profi verzi,když najedu na 16 tak se mi ukáže security kód. Jinak na Youtube máš videa i s popisy zkratek baterii,stačí hledat.
Únor 18, 20214 r @BRANDIS kdybys mel nahodu moznost pujcit OBDeleven tak muzes timto udelat. Na jutube jsou videa s celym postupem https://www.youtube.com/watch?v=hnRkN1q0yzQ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.