TomasMiller Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 (editace) Zdravím pánové prosím o pomoc, koupil jsem starší Oc3 1.6tdi 2017 dsg 150000 km, ovsem od prvniho dne me trápí chyba která vyskakuje 4x do tydne z pravidla z rana po studenem startu, zapnou se větráky na plny koule,přestane ukazovat teplotu motoru a vyskočí teploměr, píše mi to (motor přehřátý) zkontrolujte chladící kapalinu! Kdyz auto trochu projedu a znovu nastartuju už je vše ok. Diagnostika ukazuje na nevěryhodny signal čidla vyf.plynů které bylo vyměněno za nové, ale chyba se stále po ránu ukazuje, vyměnil jsem i čidlo teploty chlad. kapaliny i čidlo u turba a problém stále přetrvává, prý se může jednat o vadnou řídící jednotku, už pul roku s tim jezdim po servisech a nikdo nedokaze problém vyřešit, prosím o jakoukoli radu, jsem z toho zoufalý🥺 Editováno: 5. Březen 2021, autor: TomasMiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 vzhladom na to ake sa mne deju veci na tomto aute , asi tam sudruhovia nieco pokalsali s elektrikou a pocitacom tvoj problem by islo odsledovat logovanim snimaca teploty (nechce sa mi hladat kolko ich tam je) , ale skor to vidim na tu riadiacu jednotku , ktoru konkretne neviem, kedze aj stahovanie okien ma vlastnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.