Gus Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 (editace) Ahoj, mám Fabii 3 1.0 mpi po nehodě na předek , a je aktivováno odpojení palivového čerpadla , jde zpět deaktivovat , abych mohl z autem popojíždět po dílně? Editováno: 12. Březen 2021, autor: Gus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 12. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Vyřešeno, zakl.nastavení v GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucius92 Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Hello, S akou diag si robil základné nastavenie? Ďakujem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Ahoj! Při čtení tohoto tématu mám dotaz? Kámoš vymýšlí nějaké zabezpečení Fabie 3. Šlo by přerušit napájecí kabel k palivovému čerpadlu a dát tam tajný vypínač. Já to mám u fabie 1 a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.