pevik Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Mám nový dualsim mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro a s tímto mobilem mám problém při vytáčení čísel přes bluetooth o Amundsenu na faceliftované Fabii 3. Mobil (bluetooth) nebere v potaz že pro číslo v kontaktech mám nastavené aby vytáčel automaticky SIM2 (soukromá) a i tak vytočí hovor přes SIM1 (služební). Koupil jsem si aplikaci Multi Sim Selector která se spouští jenom když je aktivní bluetooth a u které mám nastavené aby vždy hovory vytáčela přes SIM2, akorát že na aplikaci není spolehnutí . V průměru tak 5x vytočí správně a pak třeba 2x špatnou SIM. Máte někdo zkušenosti s používáním jiných Dual SIM telefonů ? Předtím jsem měl mobil Xiaomi A1 a ten fungoval dobře, respektive ten uměl vytočit jenom čísla která měla pevně nastavenou SIM kartu v kontaktech, takže pokud u kontaktu bylo nastaveno aby se zeptal na SIM kartu před voláním, tak přímo Amundsen nahlásil chybu a hovor neprovedl. Tohle mě ale osobně stačilo a byl jsem s tím spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Mam sice swing+.a napřed s9 dual a teď n20 dual. Zatím mi vždy točí radio sim která je nastavená jako prioritní. I to co třeba nemám v adresáři. Ono radio neví že telefon má dvě sim. To je věc mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevik Vloženo 4. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 A co se stane když není žádná SIM karta nastavena jako prioritní ? Kterou SIM pak vytočí rádio ? Starší mobil resp. radio se zaseknulo, novější vytočí vždy SIM1 i když je v kontaktech nastaveno aby vytáčelo SIM2. Mimo auto však mobil funguje OK. Já mám na mobilu nastaveno ať se před voláním zeptá kterou SIM použít, kromě těch u kterých je v kontaktech nastavena konkrétní SIM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Mám to asi stejně, ale trochu jinak se chová Andrid10 a Android11 při samostatném telefonu. Tu nenastavenou kartu budu muset zkusit. Projel jsem zatím návody škoda a tam o tom nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 @pevik Vyzkoušeno. Po nastavení mobilu bez prioritní tak po volání kontaktu přes infotaiment naskočí na mobilu hlášení vyberte kartu, Když se to neudělá na infotaimentu naskočí toto: Pro mobil v kapse nepoužitelné- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinszk Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 U me se ridi vychozi SIM karta podle toho, ze ktere mam nastavena data. Data mám na SIM1, ale volat bych chtel ze SIM2. Reseni jsem zatim nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevik Vloženo 7. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 A co je to přesně za mobil ? Staré Xiaomi A1 právě umělo vytáčet vždy tu SIM kartu kterou mělo nastaveno v kontaktech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinszk Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Je to Huawei P20 Pro Výchozí mobilní data nastavena SIM1 Výchozí SIM pro volání není nastaveno. Když někoho volám z auta, tak to vždy vybere tu SIM kartu, kde jsou nastavená data. Z auta chcci volat přes SIM2, ale z teelfonu potřebuju vybírat, zda volat přes SIM1 nebo SIM2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 U Samsungu N205GU Android 11 mám nastavené data SIM1, Volat SIM2 a v některých kontaktech mám napevno nastavenou SIM1. Takže auto volá podle toho co má nastavené u kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevik Vloženo 8. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Xiaomi Redmi Note 9 Pro teď nově dostal Android 11. Zkusím odinstalovat Multi Sim Selector a vyzkoušet zda volání z auta přes správnou SIM je opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.