Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám nový dualsim mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro a s tímto mobilem mám problém při vytáčení čísel přes bluetooth o Amundsenu na faceliftované Fabii 3. Mobil (bluetooth) nebere v potaz že pro číslo v kontaktech mám nastavené aby vytáčel automaticky SIM2 (soukromá) a i tak vytočí hovor přes SIM1 (služební). Koupil jsem si aplikaci Multi Sim Selector která se spouští jenom když je aktivní bluetooth a u které mám nastavené aby vždy hovory vytáčela přes SIM2, akorát že na aplikaci není spolehnutí . V průměru tak 5x vytočí správně a pak třeba 2x špatnou SIM.

Máte někdo zkušenosti s používáním jiných Dual SIM telefonů ? Předtím jsem měl mobil Xiaomi A1 a ten fungoval dobře, respektive ten uměl vytočit jenom čísla která měla pevně nastavenou SIM kartu v kontaktech, takže pokud u kontaktu bylo nastaveno aby se zeptal na SIM kartu před voláním, tak přímo Amundsen nahlásil chybu a hovor neprovedl. Tohle mě ale osobně stačilo a byl jsem s tím spokojený.

Vloženo

Mam sice swing+.a napřed s9 dual a teď n20 dual. Zatím mi vždy točí radio sim která je nastavená jako prioritní. I to co třeba nemám v adresáři. Ono radio neví že telefon má dvě sim. To je věc mobilu. 

Vloženo

A co se stane když není žádná SIM karta nastavena jako prioritní ? Kterou SIM pak vytočí rádio ?

Starší mobil resp. radio se zaseknulo, novější vytočí vždy SIM1 i když je v kontaktech nastaveno aby vytáčelo SIM2. Mimo auto však mobil funguje OK.

Já mám na mobilu nastaveno ať se před voláním zeptá kterou SIM použít, kromě těch u kterých je v kontaktech nastavena konkrétní SIM.

Vloženo

Mám to asi stejně, ale trochu jinak se chová Andrid10 a Android11 při samostatném telefonu.  Tu nenastavenou kartu budu muset zkusit. Projel jsem zatím návody škoda a tam o tom nic není.

Vloženo

@pevik Vyzkoušeno. Po nastavení mobilu bez prioritní tak po volání kontaktu přes infotaiment naskočí na mobilu hlášení vyberte kartu, Když se to neudělá na infotaimentu naskočí toto:

20210404_171525c.thumb.jpg.ac48143f96748ca1d537b2fce2ff3c22.jpg

Pro mobil v kapse nepoužitelné-

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Je to Huawei P20 Pro

Výchozí mobilní data nastavena SIM1

Výchozí SIM pro volání není nastaveno.

Když někoho volám z auta, tak to vždy vybere tu SIM kartu, kde jsou nastavená data. Z auta chcci volat přes SIM2, ale z teelfonu potřebuju vybírat, zda volat přes SIM1 nebo SIM2

Vloženo

U Samsungu N205GU Android 11 mám nastavené data SIM1, Volat SIM2 a v některých kontaktech mám napevno nastavenou SIM1.  Takže auto volá podle toho co má nastavené u kontaktu. 

Vloženo

Xiaomi Redmi Note 9 Pro teď nově dostal Android 11. Zkusím odinstalovat Multi Sim Selector a vyzkoušet zda volání z auta přes správnou SIM je opraveno.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...