Kubidu Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Ahoj Škodováci :) Před nedávnem jsem koupil ojetého Superba III kombi. Je bílé barvy a přední nárazník je na krajích ve spodní části na obou stranách poškrábaný (odspoda nahoru); zřejmě od ne příliš citlivého přejíždění retardérů a pod. Řekl jsem si, že jej nechám vyměnit. Nevíte, na kolik to může vyjít? Mám to dávat do AS? Případně jiná doporučení? Předem díky za vaše rady, postřehy. Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Vymenit naraznik za novej ? Nebo jen opravit a nalakovat ? Ve skodovce pocitej jen novej naraznik bez laku 17000,- + nejaky drzaky treba na cidla ktery je potreba dokoupit a prilepit + lak + prace = v autorizaku to vyjde dost draze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 lakovani v AS vychazi na 5000, 6000 kc za cast. V tomto pripade za naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Neni lepsi se na to vyprdnout pokud to neni uplne v cudu ? Aby si nezabrecel nad tim ze pak bude mit jinou barvu naraznik a bude to vypadat jak kdyz si to naboural teda pokud to nebude lakovnat fachnam ale 90% lidi to nastila ze to bude jinej odstin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 (editace) Zdravim, vedel by mi niekto povedat cislo dielu predneho naraznika? Facelift r.v 2020. Neviem ci to je uz MR2020 alebo nie. Ked tak mozem poslat VIN. Edit: 6 dier na senzory a 2 na ostreky. Editováno: 19. Červen 2023, autor: Richard Štupák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.