Kenny.75 Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 (editace) Dobrý den. Vždy když je venku chladněji, třeba -8 a více tak mi motor vůbec nenastartuje. Vůz chytne až třeba na druhý nebo na třetí startování. Nestalo se to taky někomu z vás? Editováno: 10. Duben 2021, autor: Kenny.75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Zdravím mám tento istý motor má cca 162 000km chcem sa opýtať vždy prvý štart trvá o 2-3sekundy dlhšie ako tie ostatné akonáhle motor naštartuje potom celý deň štartuje na brnk a na druhý deň to isté viete mi povedať kde by mohol byť problém poprípade mám VAG čo pozrieť. Motor ide super žiadne kolísanie otáčok a podobne . Ťah ma dobrý aj spotrebu. Neviem kedy bol menený palivový filter či náhodou by nemal súvis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 ahojte, zacinam si vsimat podobny problem. Mam uz najazdene 240t km a sem tam horsie startuje auto. Ked som mal Tourana 2.0tdi 74kw dizel, tak po 200t km najazde mi mechanik v jednej garazi stiahol SW z RJ a prehral ho v NB. Pretoze sa nedala z jeho diagnostiky vlozit vacsia vstrekovacia davka. Tak si stiahol imidz z RJ a zmenil to v inom softe. Nasledne to prehral a Touran startoval, ci uz leto, zima na brnk. Myslite, ze aj tu v tej O3 to bude treba ? Dakujem za skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.