johnk Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Zdravím, v diagnostice chyby 328964 a 328965, po smazání ihned vyskočí zpět. Klima místo na nohy fouká na obličej a po ránu musím stahovat teplotu, jinak bych se upekl. Nasměruje mě někdo, na co se zaměřit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Vypadá to, že nefunguje některá z klapek. Z jaké diagnostiky jsou ty kódy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 carista a vag klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 ta klapka je jasná, ale která? při představě demontáže celé palubky se mě jímá hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Vag neumí napsat, která klapka nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 ten můj klon ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 328964 - Motor pro přední klapku rozvodu vzduchu a 328965 píše to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 před 24 minutami, AdoksS napsal: 328964 - Motor pro přední klapku rozvodu vzduchu a 328965 píše to samé. takže je zaseklá klapka front air distribution, přepíná směr proudění, lze se nějak jednoduše dostat k mechanizmu a zkusit rukou rozhýbat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Pohledej tady dílenskou příručku a ta ti trochu napoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 před 13 minutami, AdoksS napsal: Pohledej tady dílenskou příručku a ta ti trochu napoví. dle DP palubka dolů :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 18. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Nikdo neměnil tento motor? Dnes jsem se zkoušel k němu dostat skrz otvor budíků, ale ani náhodou, fakt to vypadá na demontáž celé palubky, Ještě zkusím demontoval řj climatronicu a otestovat potenciometr a motůrek na konektoru. P.S.: kvůli jednomu pos.anému motůrku rozebrat půlku interiéru - super. Kolik si asi tak naúčtuje za tuto akcičku autorizák, netušíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 .. tak si odpovím sám - palubka ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 A ešte prezraď, koľko ťa to stálo grošov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 15. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 4300,- komplet - práce+motůrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadloMaslo Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 (editace) Ahoj, oživuji téma. Mám stejné příznaky i stejné chybové kódy na diagnostice. Autorizak chce 4500 jen za motorek a k tomu ještě práce 1300/h., takže čekám pořádnou palbu. Nedá se to vyřešit jinak než sundáním palubky? Potkalo to ještě někoho? Troufnou si na to i jinde v servisu? Jsem z Prahy. Editováno: 19. Prosinec 2022, autor: SadloMaslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Ahoj, mám ten sami problém co Ty. Bohužel, to vypada ze jedině paluba ven, je cesta. Ještě me napadlo, zda mi tam něco nezapadlo, ale stejně nevím jak se k tomu dostat. Pokud by si servis za to řekl jen 4,5tkc nemam s tím problém …. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Másilko Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 (editace) Autorizák jsem zrušil, objednal jsem se do levnějšího a dřívějšího servisu. Prý ty motorky umí měnit aby nemusela palubka dolů. Proběhne to v půlce ledna, tak pak napíšu jak a kolik. Do té doby teplé ponožky. Editováno: 22. Prosinec 2022, autor: Martin Másilko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 22. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 (editace) Tak tenhle motůrek bez shození palubky? To budou nějací kouzelníci 🙂 Editováno: 22. Prosinec 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 30. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2022 Tak to zajímá i mě ... pokud to dovedou i bez sundání, jsou to machři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Másilko Vloženo 12. leden 2023 Sdílet Vloženo 12. leden 2023 Motůrek vyměněn, práce a materiál 5200. Šli na to zespodu, práce v leže, sundali co jim přišlo pod ruku, ale palubka zůstala. Za mě spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 A prosím Tě, prozradit servis můžeš? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadloMaslo Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Poslal jsem ti zprávu. Nevím jestli mohu dělat reklamu, ale je to servis v Praze na Chodově s nejlepším hodnocením dle google map ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voj Pila Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 V 24. 1. 2023 na 13:35, Miloš napsal: A prosím Tě, prozradit servis můžeš? Děkuji Ahoj, mám stejný problém. Napíšeš mi prosím jaký servis v jakém servisu jsi s tím byl? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Ahoj v Plzni Vám můžu vyměnit ten motorek na počkání. Cena komplet s prací 2500kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert31 Vloženo 3. Ledna Sdílet Vloženo 3. Ledna (editace) 👍 Editováno: 3. Ledna, autor: Robert31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.