Libor81 Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna Ahoj, mám stejný problém, nefouká mi vzduch nad rádiem a na nohy, můžu prosím taky poprosit o kontakt toho servisu na Chodově, kde ten servomotorek vymění bez vyndání palubky? Díky Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna Ahoj. V Plzni to můžu vyměnit taky, nebo po domluvě klidně i u vás. Zabere to max 20 nebo 30minut. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor81 Vloženo 29. Srpna Sdílet Vloženo 29. Srpna (editace) Ahoj a za kolik by jsi mi to opravil, kdybych si k tobě udělal výlet? :-) Editováno: 29. Srpna, autor: Libor81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna Ahoj. Zavolám ti v 10:00h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor81 Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna Díky 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor81 Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna (editace) Tak ještě jednou díky Joco776, oprava proběhla perfektně a na počkání, bez vyndání palubky, kdo umí, ten umí.👍👌💪💪💪👏👏👏 Editováno: 30. Srpna, autor: Libor81 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna Děkuji. Jsem rád, že jsi spokojen 😊 pěkný zbytek dne 👋🏻. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaAdam Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Ahoj, mám problém, když klimuji a proudí studený vzduch tak proudí ze všech výdechu, ale pokud chci topit a proudí teplý vzduch tak z prostředních výdechu nad rádiem nejde nic. Nevíte co by to mohlo být? Dekuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 3. Září Sdílet Vloženo 3. Září Diagnostika napoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.