Paldrmen Vloženo 21. Duben 2021 Sdílet Vloženo 21. Duben 2021 Ahoj lidi, uz jste se stim nekdo setkal, ze prestavaji sviti budiky? Nasel jsem kdo to opravuje, ale chteji za to hroznou raketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Tiež sa mi to začalo stavať. Pri zapnutí tlmenych svetiel to funguje normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Mně se naopak automaticky rozsvěcují večer při stmívání, asi tam je nějaké čidlo, chvíli to svítí, chvíli to pohasne, intenzita se mění. Ráno při rozednění obdobně. Jezdím většinou jen na denní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Tiež jazdím väčšinou denné svetlá. Mne svietia iba ručičky po naštartovaní sa rozsvietia kompletné. Občas svieti kontrolka svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.