malcor Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Ahoj, setkal se někdo s totálním výpadkem zvuku? Ráno jsem nastartoval (iV 2021) a normálně začal hrát podcast přes AppleCar. Ale během 3 sekund jsem zastavil a musel couvat, takže se to ztlumilo a po couvání se to úplně vyplo a nejede zvuk vůbec. Nejede AppleCar, rádio, povely navigace, telefon. Prostě nic. Jedině takovej ten zvuk, když se nastartuje auto. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Stalo se mi to na Amundsenu. U starého MIB 2.5 stačilo dlouhým stiskem vypínače infotainment restartovat, u MIB 3 už pomoholo jen vypnout motor, otevřít dveře a po zavření znovu nastartovat. Kolega mi hlásil v jeho autě to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Mě se zase stalo, že tam zůstalo autíčko a pískaly senzory, jako když se dojede až nadoraz k překážce. A pískalo to i po rozjetí na dálnici. Po opuštění auta a po cca hodinové pauze se to už neopakovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Mne sa zase zbláznil Columbus s neustálym preblikávaním a pískaním "Parkovací asistent v poruše". Nešlo ovládať rádio, nijak to deaktivovať, a ako na potvoru sa mi to stalo pred vjazdom do Blanky. 😄 Pomohlo až pri zastavení vypnutie a zapnutie. Odvtedy to tiež neurobilo. (MIB 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.