Publikováno Duben 27, 20214 r Ahoj, setkal se někdo s totálním výpadkem zvuku? Ráno jsem nastartoval (iV 2021) a normálně začal hrát podcast přes AppleCar. Ale během 3 sekund jsem zastavil a musel couvat, takže se to ztlumilo a po couvání se to úplně vyplo a nejede zvuk vůbec. Nejede AppleCar, rádio, povely navigace, telefon. Prostě nic. Jedině takovej ten zvuk, když se nastartuje auto. Díky
Duben 27, 20214 r Stalo se mi to na Amundsenu. U starého MIB 2.5 stačilo dlouhým stiskem vypínače infotainment restartovat, u MIB 3 už pomoholo jen vypnout motor, otevřít dveře a po zavření znovu nastartovat. Kolega mi hlásil v jeho autě to samé.
Duben 27, 20214 r Mě se zase stalo, že tam zůstalo autíčko a pískaly senzory, jako když se dojede až nadoraz k překážce. A pískalo to i po rozjetí na dálnici. Po opuštění auta a po cca hodinové pauze se to už neopakovalo.
Duben 27, 20214 r Mne sa zase zbláznil Columbus s neustálym preblikávaním a pískaním "Parkovací asistent v poruše". Nešlo ovládať rádio, nijak to deaktivovať, a ako na potvoru sa mi to stalo pred vjazdom do Blanky. 😄 Pomohlo až pri zastavení vypnutie a zapnutie. Odvtedy to tiež neurobilo. (MIB 3)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.