marian.marcin Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Ahoj.Nemá niekto z Vás tieto autorohože vo svojej Oktávke,poprípade nejaká skúsenosť,fotka ako to vyzerá.Ďakujem. https://enautoparts.sk/autorohoze-skoda-octavia/1524-autorohoze-kozene-stredovy-tunel-skoda-octavia-iii-2013-2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Něco podobnýho jsem viděl na Ali a vůbec se mi to nelíbí. Ale je to jen můj názor. Jsou tam i videa, tak na to koukni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 27. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Ano rešpektujem a preto sa pýtam aby som vedel aký majú názor viacerí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Já na to taky koukal. Má to vypadat jako koberce v Bentley atd... Přemýšlel jsem na to kvůli odhlučnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.