Jenda Třináctý Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 (editace) Omlouvam se predem, ale hledal jsem zde a nenasel . Lze pridat do Amundesen v Kamiq Body zajmu ? Jedna se mi o radary . Popripade jen trknout, kde hledat :) Diky moc . Editováno: 11. Květen 2021, autor: Jenda Třináctý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exkiwi Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvlcek Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Dnes nový poznatek: přesto, že mi ve Škoda Auto tvrdili, že moje auto Škoda Kamiq není hardwarově vybaveno pro bezdrátové AA, se mi dnes po nějakých softwarových aktualizacích v mobilu (Google, Android Auto) konečně samo bezdrátově spojilo moje auto s mobilem, naběhly mapy Waze, spustila se muzika ze Spotify. Prostě POHODA. Zejména pro kratší jízdy super. Nemusím řešit zastrkávání kabelu. Telefon Samsung Galaxy M31S. Je nutné mít propojeno přes Wifi vozidla. Naprostá paráda. Tím jsem už dostal Ježíška :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.