Vany Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Cau.Poradi mi tady nekdo,neznate firmu ktera prekope Fabii na neco takoveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Lamino.cz dělá kompletní body kit z plastu Fabia WRC. Myslim, že to vyjde cca na 45tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 (editace) A motor ti překope cimbu pokud si dobre pamatuju vice na jejich webu http://cimbu.cz/ jinak na tuning foru nekdo prodava taky body kit WRC tusim kolem 50i tic Editováno: 11. Listopad 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 (editace) ten kit co je na tý fabce je origo kit od airdesignu..takže bych zkusil napsat mail sorry za OT: tenhle kit je i na sedana...dost se mi líbí Editováno: 11. Listopad 2006, autor: Georgerob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 To jako jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Georgerob napsal: ten kit co je na tý fabce je origo kit od airdesignu..takže bych zkusil napsat mailsorry za OT: tenhle kit je i na sedana...dost se mi líbí jéé, moje fotka jj, ten body kit od Airdesignu je mooooooc pěknej, jenže je problém s předěláním podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 A prekopou to i na kratkou Fabii.A jak problem s podvozkem. A co nejaky cenik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 problém s podvozkem spočívá v tom, že nelze použít jen podložky pod kola, ale je třeba vyměnit celý nápravy za takový, který snesou to rozšíření, aby si kola sedly pěkně do širších blatníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Hmmm.Tak to jo a kdo nebo kde se to necha sehnat,koupit atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) www.airdesign.cz - ach jo, jak jednoduché... Editováno: 12. Listopad 2006, autor: .:Luky:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Ty stranky nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 mě stránky aidesignu jedou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Posles odkaz.Mi to otevre jen pul stranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Vany napsal: Cau.Poradi mi tady nekdo,neznate firmu ktera prekope Fabii na neco takoveho. Vasek ma pravdu, na nase to vyjde okolo 60 litrov, bol som sa nato pytat v Presove a da sa to v pohode objednat ako cely kit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 http://pesch.cz/produkty/images_produkty/s...skoda_fabia.htm a ceník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 KDE SE TO DA KOUPIT!!!!!! MUJ E-MAIL-TomVany@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 http://pesch.cz/kontakt/index_kontakt.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 To je neco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Vany napsal: To je neco! Jako ten kontakt? no dalo to dřinu, ale nakonec se zadařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Stane se . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 pěkný ale nevim liminat bych si na auto nedal ale na sprintu to muze hodně pomoc kdyz to bude lehčí Ale ta cena je nehorázná .. Serie je serie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ale je to krasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 (editace) Včera jsem někde před Šumperkem potkal Fabii s celou sadou, to je mazec nic lepšího jsem neviděl. Jen bylo to už po tmě Jestli to máte někdo v celé své kráse již na autě, přidejte fota. Dík Editováno: 26. Listopad 2006, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.