Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, potřeboval bych radu.  Dnes mi auto padlo do nouzaku. Napichli jsme  ho, o turbu nebo tak ani zmínka jen chyba v regulaci tlaku paliva a systémový tlak Rail příliš nízký.  Měnil jsem filtry olej svíčky vše v pohodě palivak v motoru zalitej chytlo hned a pak to zaclo dyl startovat  a jakoby to blbe jede strašně těžce a v netahu jak presahnu 1900 padá.Tak  koukám u zadního kola  cosi  o čem jsem si myslel že je druhý palivovy filtr? vedený od nádrže na nějakou hrubou špínu nebo tak  ale opravdu nevím na netu jsem podobný nikde nenašel a vzhledem k jeho stavu pochybuji že funguje ale vlastně ani právě nevím jestli je to opravdu palivak v potrubí nebo neco jiného?  Přikládám foto díky za radu Mira. 

Měřené hodnoty?Tlak na railu?

• Autor

To sem jeste nestihl zítra se mám stavit u opraváře ale přišlo mi ze cítím pořád naftu  tak jsem koukal a ze spoda Svíček se mi zdá že mi to vytlačilo trochu nafty nahoru jakoby k těm kolíkům který se na svíčku nasunuji.  Smrdelo to i vypadalo jako nafta  nevím proč a jak se tam dostala  celý sem to vysusil vymenil právě svíčky a pořád  1900  nouzak 

Upraveno od Mira.skodars

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.