Mira.skodars Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Zdravím, potřeboval bych radu. Dnes mi auto padlo do nouzaku. Napichli jsme ho, o turbu nebo tak ani zmínka jen chyba v regulaci tlaku paliva a systémový tlak Rail příliš nízký. Měnil jsem filtry olej svíčky vše v pohodě palivak v motoru zalitej chytlo hned a pak to zaclo dyl startovat a jakoby to blbe jede strašně těžce a v netahu jak presahnu 1900 padá.Tak koukám u zadního kola cosi o čem jsem si myslel že je druhý palivovy filtr? vedený od nádrže na nějakou hrubou špínu nebo tak ale opravdu nevím na netu jsem podobný nikde nenašel a vzhledem k jeho stavu pochybuji že funguje ale vlastně ani právě nevím jestli je to opravdu palivak v potrubí nebo neco jiného? Přikládám foto díky za radu Mira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.skodars Vloženo 18. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Měřené hodnoty?Tlak na railu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.skodars Vloženo 18. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 (editace) To sem jeste nestihl zítra se mám stavit u opraváře ale přišlo mi ze cítím pořád naftu tak jsem koukal a ze spoda Svíček se mi zdá že mi to vytlačilo trochu nafty nahoru jakoby k těm kolíkům který se na svíčku nasunuji. Smrdelo to i vypadalo jako nafta nevím proč a jak se tam dostala celý sem to vysusil vymenil právě svíčky a pořád 1900 nouzak Editováno: 18. Květen 2021, autor: Mira.skodars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.