karelkopp Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Zdravim prosim vas mohl by mi nekdo poradit kde by mohla byt chyba z niceho nic mi prestalo fungovat stahovani oken a centrálu na obouch zadnich dveri. Predem mockrat dekuji za jakoukoliv radu. S pozdravem a přáním hezkého dne Karel Kopp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 22. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 Tak jsme to dnes napichly na diagnostiku a vag nenajde ani jednotku komfortky a ani centralu. Pojistky jsme kontrolovaly a jsou v pohode a jen pro upravu blbe jsem to minule napsal central nefunguje vubec ani pres klic v zamku tak ani pres ovladaci panel na dverich ridice a stahovani je jen vepredu resim to znamemu a teprve ted jsem se k autu dostal fyzicky a on mi to predtim blbe popsal napadaji mne dve veci bud mrtva komfort jednotka nebo nejaky pruser v kabelazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.