Leden 14, 20241 r Proč Online? Je to nový kus a na starým rádiu nic takového nemám. Auto je z roku 2013. Něco dokódovat bych chápal.
Leden 14, 20241 r pretoze O3 uz nema radio chranene len beznym PIN kodovm, ato to mali starsie generacie. vsetko je chranene online ochranou komponentov. mam pocit, ze mas iba 2 moznosti. nechat si aktualne radio alebo vymenit a zmierit sa s tym, ze budes musiet niekomu zaplatit za odblokovanie. autorizak alebo nejaka firma, ktora podobne prestavby a vymeny realizuje
Leden 14, 20241 r Aha tak nic. Měl jsem za to, že auto staré deset let ještě takové vymoženosti s nějakou online ochranou nemá a stačí jen nakódovat nějaké nastavení. To online odblokování probíhá jak? Jen tak pro zajímavost Upraveno Leden 14, 20241 r od Fosgen
Leden 14, 20241 r Apropo, ak tie fotky zodpovedajú danému kusu, tak by som sa na to vybodol. To rádio nemá ani bluetooth. Za mňa keď už, tak jazdený swing+ z FL samozrejme bluetooth verziu a kúpené s nejakým dokladom poprípade z nejakého overeného zdroja a online aktivácia.
Leden 14, 20241 r Bluetooth nepotřebuju. Stačí mi když bude hrát rádio a bude to ukazovat to, co to staré, jen bude mít větší displej. Líp se na to dívá, když člověk potřebuje
Leden 14, 20241 r ako prebieha online? objednas sa do servisu, pristavis auto s "novym" radiom na sedacke/v kufri a povies, ze chces odblokovat. zoberu auto na dielnu a o par minut ti ho vratia ze to vymenili.... alebo ze to nedokazali a mas hladat iny servis. zaplatis a ides prec...presny postup sa i tak nedozvies, pravdepodobne pri tom ani nebudes. pri online odblokovani sa tiez kontroluje aj ci nahodou radio nepochadza z trestnej cinnosti, ci nebolo nahlasene ako kradnute
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.