Radek00 Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Zdravím pánové, již delší dobu si pohrávám s nápadem předělat mou OIII combi 2018 na RS verzi..Vím, že ti bude nejspíše kontroverzní téma, ale žádné RS odznáčky a samolepky na auto dávat nechci, nebojte.:D Jedná se mi čistě o vzhled karoserie, která má RS dle mého přitažlivější a agresivnější.:) Jsem stavař, takže co se týče znalosti jednotlivých prvků a dílů karoserie nemám zdání, co bych mohl potřebovat, nebo kde by mohl být nějaký problém. Tak a teď k tématu..Neví někdo co všechno by bylo potřeba pořídit? Chci vyměnit přední i zadní nárazník. Sedí např. výztuhy, krytky ostřikovače, různé výplňové díly atd.? Předem děkuji za názory a rady. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 https://forum.skodahome.cz/topic/138764-rs-nárazníky-na-octavia-iii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek00 Vloženo 31. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Toto celé téma jsem projel, avšak se jedná o verzi před fl. Mě zajímá přímo FL verze 2018+. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Už sa to tu párkrát niekde riešilo, aj fotky z montáže boli, ale neviem si spomenúť kde... Skús ešte prebehnúť sekciu Vaše Octavie III, poniektorí to menili home-made a dávali fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Už se to někde řešilo, bude problém v zapojení mlhovek, jelikož u RS jsou to ledky a jsou tam 3 dráty vs 2 dráty u obyč. Je potřeba nový svazek + BCM jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msms26 Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Netreba nový svazek ani bcm jednotku. Ale bude to svietiť iba ako klasické hmlovky. Kontakt 2na kostru, 1+3 - napájanie. Potom nakódovať, bez nakódovania budú pri naštartovanom aute blikať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 (editace) Ahoj taky přemýšlím o přestavbě mého faceliftu na RS nárazníky, je tedy ještě něco krom zapojení mlhovek co nepasuje? Editováno: 2. Říjen 2022, autor: OZracing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1BENIK Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Zdravím zkoušel jsem ty mlhovky zapojit středový kolík kostra a oba krajní plus ale nesvítí mě to ani neblikne. Nevíte kde může být problém a je to na voze octavia 3 facelift. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.