Radek00 Vloženo 31. Květen 2021 Vloženo 31. Květen 2021 Zdravím pánové, již delší dobu si pohrávám s nápadem předělat mou OIII combi 2018 na RS verzi..Vím, že ti bude nejspíše kontroverzní téma, ale žádné RS odznáčky a samolepky na auto dávat nechci, nebojte.:D Jedná se mi čistě o vzhled karoserie, která má RS dle mého přitažlivější a agresivnější.:) Jsem stavař, takže co se týče znalosti jednotlivých prvků a dílů karoserie nemám zdání, co bych mohl potřebovat, nebo kde by mohl být nějaký problém. Tak a teď k tématu..Neví někdo co všechno by bylo potřeba pořídit? Chci vyměnit přední i zadní nárazník. Sedí např. výztuhy, krytky ostřikovače, různé výplňové díly atd.? Předem děkuji za názory a rady. :) Citovat
stafa Vloženo 31. Květen 2021 Vloženo 31. Květen 2021 https://forum.skodahome.cz/topic/138764-rs-nárazníky-na-octavia-iii/ Citovat
Radek00 Vloženo 31. Květen 2021 Autor Vloženo 31. Květen 2021 Toto celé téma jsem projel, avšak se jedná o verzi před fl. Mě zajímá přímo FL verze 2018+. Díky :) Citovat
stafa Vloženo 31. Květen 2021 Vloženo 31. Květen 2021 Už sa to tu párkrát niekde riešilo, aj fotky z montáže boli, ale neviem si spomenúť kde... Skús ešte prebehnúť sekciu Vaše Octavie III, poniektorí to menili home-made a dávali fotky... Citovat
HlouchyJR Vloženo 31. Květen 2021 Vloženo 31. Květen 2021 Už se to někde řešilo, bude problém v zapojení mlhovek, jelikož u RS jsou to ledky a jsou tam 3 dráty vs 2 dráty u obyč. Je potřeba nový svazek + BCM jednotka Citovat
msms26 Vloženo 21. Říjen 2021 Vloženo 21. Říjen 2021 Netreba nový svazek ani bcm jednotku. Ale bude to svietiť iba ako klasické hmlovky. Kontakt 2na kostru, 1+3 - napájanie. Potom nakódovať, bez nakódovania budú pri naštartovanom aute blikať. Citovat
OZracing Vloženo 2. Říjen 2022 Vloženo 2. Říjen 2022 (editace) Ahoj taky přemýšlím o přestavbě mého faceliftu na RS nárazníky, je tedy ještě něco krom zapojení mlhovek co nepasuje? Editováno: 2. Říjen 2022, autor: OZracing Citovat
1BENIK Vloženo 9. Září 2024 Vloženo 9. Září 2024 Zdravím zkoušel jsem ty mlhovky zapojit středový kolík kostra a oba krajní plus ale nesvítí mě to ani neblikne. Nevíte kde může být problém a je to na voze octavia 3 facelift. Děkuji Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.