Publikováno Červen 3, 20214 r Ahoj, potřebuji vědět zda pasují konektory z mlhovek předface a faceliftovej nárazník s mlhovkova. Chci vyměnit komplet nárazník za faceliftovej a mít tam denní svícení. Děkuji za odpovědi :)
Červen 3, 20214 r Konektory napasujou, facelift má v mlhovkávh žárovky HB4. A nárazník též nepasuje kus za kus, facelift má oproti předface trošku jinačí výztuhu a držáky na blatníku
Červen 3, 20214 r Jde tam dát, liší se jen v těch třech věcech, ale o výměně nárazníku za fl tady je určitě spousta jiných témat ;-)
Červen 3, 20214 r Autor To jsem si myslel ale moc jsem toho právě nenašel přímo z predface a face.. no udelat uz to nejak musím kdyz uz to mám nakoupené 😬😬
Červen 16, 20214 r @OndmessFacelift má i jiné přední světla. Na fóru je o tom určitě zmínka, pokud měníš nárazník, tak musíš i se světlama (mají jiný tvar).
Červen 16, 20214 r Autor před 6 hodinami, JaToNechapu napsal: @Ondmess koupil jsem i face drzáky (na blatníkách) a teda ještě svetla a bude to pak ok? Ty svetla tam půjdou? Upraveno Červen 16, 20214 r od Ondmess
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.