udo Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Mam dva týdny roční Škodu karoq s DSG 7 převodovkou vše funguje jak má radi dobře a plynule.Vcera jsem se rozjížděl v prudším kopci a ozval se od motoru takový divný zvuk dnes jsem to znova zkusil a to samé.Kdyz je mírný kopec tak je vše v pořádku.Auto má najeto 4500km.Nema někdo podobné zkušenosti. VID_20210609_055438.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš L Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Ahoj, mam taky 1.5tsi v karoqu manuál. Najeto 30000km a tohle nejde moc určit, ale když se rozjíždím do kopce tak to dělá taky takový zvuk. Pokud je to ten stejný zvuk co u mě, tak je to díky asistentu rozjezdu do kopce, aby auto necouvlo, tak si myslím že to je jakoby destičky byly úplně prilepene ke kotoučům a když se motor už zapře a chceš se rozjet, tak to povolí a udělá to takový zvuk, ale nejsem odborník, ale něco v tom smyslu si myslím že to bude. A jde to určitě od brzd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 8. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Taky me to prijde jako kdyz to odbrzduje asistent na rovine to nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.