Publikováno Listopad 12, 200618 r Mam radio symphony a neviem kod.Dostal som to darom a v oktavke v ktorej bolo kod nepitalo a u mna pita.Neviete niekto ci sa s tym da nieco spravit?Karticku s kodom nemam.Dakujem.
Listopad 12, 200618 r Mam radio symphony a neviem kod.Dostal som to darom a v oktavke v ktorej bolo kod nepitalo a u mna pita.Neviete niekto ci sa s tym da nieco spravit?Karticku s kodom nemam.Dakujem. Jít zatím,kdo ti jí prodal a žádat uněj
Listopad 12, 200618 r Autor Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta.
Listopad 12, 200618 r Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta. chce zadat kod jen kdyz ho odpojis od napajeni... a kazdej ma ten kod jinej. ja mam treba 1010 :-( ale asi nebude problem najit nekoho kdo ti to odblokuje
Listopad 12, 200618 r na nete som videl kalkulacky na kod, rata sa to zo serioveho cisla radia. radio je to tusim Grundig. ked budes mat ten kod, napis si ho zozadu na radio - nech to ma dalsi majitel radia jednoduchsie. ked som si kupoval auto, tak ma od kupy Symphony s MP3 odradili 3 veci: 1. original cena 16k - viem da sa kupit aj lacnejsie len potom sem-tam chyba kod 2. zly prijem - pocul som to od viacerych ludi co mali sice Symphomy bez MP3. ale neverim ze ta verzia s MP3 ma lepsi tuner 3. fakt, ze aj napriek tomu ze to nie je bezproblemove radio, tak sa kradnu ako na beziacom pase - predajca mi tvrdil ze nie, lebo radio ma kod a bez neho je nefunkcne Aby som len nekritizoval tak to radio ma dobry design, ktory sa hodi k interieru auta. Upraveno Listopad 12, 200618 r od Tunak
Listopad 12, 200618 r Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta. chce zadat kod jen kdyz ho odpojis od napajeni... a kazdej ma ten kod jinej. ja mam treba 1010 :-( ale asi nebude problem najit nekoho kdo ti to odblokuje kupoval si tady od mrky, ze jo. nekolikaty clovek s 1010 ) divne
Listopad 12, 200618 r Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta. chce zadat kod jen kdyz ho odpojis od napajeni... a kazdej ma ten kod jinej. ja mam treba 1010 :-( ale asi nebude problem najit nekoho kdo ti to odblokuje kupoval si tady od mrky, ze jo. nekolikaty clovek s 1010 ) divne
Listopad 13, 200618 r Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta. chce zadat kod jen kdyz ho odpojis od napajeni... a kazdej ma ten kod jinej. ja mam treba 1010 :-( ale asi nebude problem najit nekoho kdo ti to odblokuje kupoval si tady od mrky, ze jo. nekolikaty clovek s 1010 ) divne kdyz reknu ze ne , budes mi to verit ??? takze asi jo no
Listopad 13, 200618 r Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta. chce zadat kod jen kdyz ho odpojis od napajeni... a kazdej ma ten kod jinej. ja mam treba 1010 :-( ale asi nebude problem najit nekoho kdo ti to odblokuje kupoval si tady od mrky, ze jo. nekolikaty clovek s 1010 ) divne kdyz reknu ze ne , budes mi to verit ??? takze asi jo no
Listopad 14, 200618 r Ako som uz pisal radio som dostal.V octavke v ktorej bolo nepytalo kod a v mojej pyta. chce zadat kod jen kdyz ho odpojis od napajeni... a kazdej ma ten kod jinej. ja mam treba 1010 :-( ale asi nebude problem najit nekoho kdo ti to odblokuje kupoval si tady od mrky, ze jo. nekolikaty clovek s 1010 ) divne kdyz reknu ze ne , budes mi to verit ??? takze asi jo no Takovejch nás je
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.