radoslav321 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Ahojte chcel by som sa vás spýtať pretože som už zúfalý že čo mám robiť ,jazdím s odpojenou váhou vzduchu pretože ked sa napojí tak začne motor brblať ako keby išiel na 3 valce a vobec nemá vykon, skusal som už aj tam dať novú váhu ale vysledok bol rovnaký, jeden chlapík zo škodáckeho servisu mi povedal že može byť aj niečo s elektrikou, a na diagnostike v škode mi vypisovalo netesnosť , že od niekial nasáva falošný vzduch, tak sa chcem spýtať že ako to mám riešiť pretože neviem nájsť mechanika ktorý by sa mi s tým pohral , dakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 no někde tam máš díru - modul sání, hadice, spojky... je potřeba to všechno prověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.