Publikováno Červen 17, 20214 r Zdravím všechny, Vždy se snažím hledat než se ptám, ale tentokrát jsem opravdu nikde nic nenašel..Byl by někdo schopný poradit co by to mohlo být za chybu? Mám Octavii 3 1.4TSI 103Kw r.v.2013 ve výbavě Elegance+ V diagnostice mám kód B188101 Nouzová cesta - elektrická závada (Emergency path - electrical error) a čas odpovídá době, kdy auto v klidu stálo a nikdo s ním nic nedělal. Jediné co, tak jsem ještě měl problém v systému startování, kdy motor nešlo klíčkem zhasnout a musel se úplně vytáhnout(Terminal 15(1) - Zkrat na B+ B12E512), tak nevím, zda by to mohlo spolu souviset, každopádně po opravě startovacího systému, kdy se měnila spínačka, tam zůstala právě chyba B188101 v centrální elektrice. Kontroloval jsem zda není někde porušen kabel, ale nikde jsem nic porušeného nenašel.
Červen 19, 20214 r Zajel bych někam na VCDS diagnostiku ta to napíše líp tu chybu a dá se podle toho líp hledat na netu co to dělá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.