Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

Vždy se snažím hledat než se ptám, ale tentokrát jsem opravdu nikde nic nenašel..Byl by někdo schopný poradit co by to mohlo být za chybu?

Mám Octavii 3 1.4TSI 103Kw r.v.2013 ve výbavě Elegance+

V diagnostice mám kód B188101 Nouzová cesta - elektrická závada (Emergency path - electrical error) a čas odpovídá době, kdy auto v klidu stálo a nikdo s ním nic nedělal. Jediné co, tak jsem ještě měl problém v systému startování, kdy motor nešlo klíčkem zhasnout a musel se úplně vytáhnout(Terminal 15(1) - Zkrat na B+ B12E512), tak nevím, zda by to mohlo spolu souviset, každopádně po opravě startovacího systému, kdy se měnila spínačka, tam zůstala právě chyba B188101 v centrální elektrice. Kontroloval jsem zda není někde porušen kabel, ale nikde jsem nic porušeného nenašel.

ChybaCZ.jpg

ChybaENG.jpg

Zajel bych někam na VCDS diagnostiku ta to napíše líp tu chybu a dá se podle toho líp hledat na netu co to dělá 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.