DaroshCZ Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Ahoj, zkusím popsat problém který je nahodilý a stane se jednou za čas. Co jsem vypozoroval. Příjdu ke stojícímu autu. Stáhnu všechna okénka buď z venku přes dálkový ovladač nebo z auto vetšinou po nastartování. Okna nestáhnu až dolů, ale minimálně 1/3 ještě zbývá. Pak se rozjedu a když chci okénka zavřít, tak nejdříve sjedou dolů a až na podruhé vyjedou nahoru. Pokud se mi to stane u jednoho okna, tak pak to udělají i ostatní a je jedno jestli jedu nebo stojím. Dokonce jsem zkoušel zastavi a zavřít okna přes ovladač. Udělal jsem pár videí ze kterých to snad bude vidět. Ted jsem to reportoval v servisu a udělali mi přenastavení oken přes diagnostiku za 600,- ,ale to nepomohlo. Ještě se chystám na výměnu světla, tak to zkusím oficiálně reklamovat. Náhodou neměl někdo podobný problém? videa: https://photos.app.goo.gl/nmUoAHVJwT9NMxFd9 Díky B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 Ano, obcas se mi to taky stane. Kdyz jsem byl na vymene oleje, tak jsem zo hlasil a pry ze nic nezjistili, neco jen promazali. Kazdopadne to dela dal. Budu priste hlasit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 19. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 Díky za info. V pátek jedu na výměnu světla tak to zkusím reklamovat. Mám to i natočené tak aspoň nějaké vyjádření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.