kecka Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Ahoj, Měl bych dotaz jestli má Scala v kufru takový ten identifikační papírový štítek kde jsou ty kódy ? Koupil jsem jeto Scalu a všiml jsem, že tam není... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Nemá mít, už ho nedávali. Prodejce dle VIN vyjede soupis kódů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba007 Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 super vedet! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 30. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Dík za info.... Chtěl jsem se právě podívat jaký mám kód barvy a on tam nebyl štítek 🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Lakove_spreje_a_tuzky_Zakaznici_Print.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 30. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.