hromada.lukas Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Ahoj, mám problém se svým supem, rok výroby 2016, 140 KW, 4x4 auto, najeto 195 tis km, vůz jezdil po celou dobu do autorizovaného servisu, pravidelně měněn olej v haldexu, ale také v diferáku po 60 tis km. Teď mi začalo hučení od zadní nápravy, hučení začíná hned od rozjezdu a začíná se trochu ztrácet cca až ve 120 km/h. Byl jsem již ve dvou servisech, kde mi dokázali pouze říct, že od ložisek kol to nejde, od pneu taky ne, 4x4 funguje. Neměl někdo podobný nebo stejný problém? Případně nějaký servis, kde rozumí haldexu, diferákum a dokázat nějaký postup, jak se toho zbavit. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Měl jsem-diferák.Koupil druhý a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hromada.lukas Vloženo 29. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Jaká byla cca cena s výměnou ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Mam servis,tak jsem si to dělal sám a cenu si najdeš na netu,kupoval jsem to u známého,takže u mě nerelevantní uvádět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hadito Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Dobrý den, mám zcela stejný problém se svým supem, rok výroby 2016, 140 KW, 4x4 auto, najeto 305tis. Povedlo se Vám nalézt příčinu hučení? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chalja Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června V 29. 7. 2021 na 20:04, hromada.lukas napsal: Ahoj, mám problém se svým supem, rok výroby 2016, 140 KW, 4x4 auto, najeto 195 tis km, vůz jezdil po celou dobu do autorizovaného servisu, pravidelně měněn olej v haldexu, ale také v diferáku po 60 tis km. Teď mi začalo hučení od zadní nápravy, hučení začíná hned od rozjezdu a začíná se trochu ztrácet cca až ve 120 km/h. Byl jsem již ve dvou servisech, kde mi dokázali pouze říct, že od ložisek kol to nejde, od pneu taky ne, 4x4 funguje. Neměl někdo podobný nebo stejný problém? Případně nějaký servis, kde rozumí haldexu, diferákum a dokázat nějaký postup, jak se toho zbavit. Děkuji za radu. Dobrý den. Mám stejný problém u svého superbu. Jak jste vyřešil problém? Děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didimb Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června Vadné ložiská v zadnej rozvodovke (diferenciálu). Osobná skúsenosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.