Publikováno Srpen 2, 20214 r Zdravim, dokaze mi prosím nekdo říct jak je to s carplay? Mam bezdratove připojeno. Jak je to prosim s datama? Je rozdil pokud mam navigaci pustenou na mobilu a nebo na infotainmentu? Prijde mi, ze co mam O4 tak spotreba dat je mnohem větší. Bere si neco jen samotne propojení? Diky všem za rady
Srpen 4, 20214 r Nemělo by to mít žádný vliv a rozdíl by v tom být neměl. Spojení s autem je přes WiFi, takže samotné spojení určitě nic nebere.
Srpen 4, 20214 r Autor před 3 hodinami, Danzak napsal: Nemělo by to mít žádný vliv a rozdíl by v tom být neměl. Spojení s autem je přes WiFi, takže samotné spojení určitě nic nebere. Díky za info, mě to taky přijde divný, ale koukal jsem schválně na spotřebu dat co jsem jel z Ústí do Prahy, cca hoďku, zaplá navigace Google a spotřeba dat nějakých skoro 120mb. To mi přijde strašně moc.... Tak někde mám asi nějakou chybičku :-(
Srpen 7, 20214 r https://svetapple.sk/apple/toto-je-5-noviniek-ktore-dorazili-do-apple-carplay-spolu-s-ios-15/?fbclid=IwAR3lbyPc8ptXBRfYe69zZJWDqqADvGy5BVN7P1F4sgrj5LjgeaOa9_8CqjE
Duben 20, 20232 r Aké máte skúsenosti s vybíjaním telefónu, keď je telefón automaticky pripájaný na carplay (len tak, bez navigovania).
Duben 20, 20232 r V tom případě to data spotřebovává minimálně. Upraveno Duben 20, 20232 r od ideal.bed6902 oprava překlepů
Duben 20, 20232 r Proč? Platí se za to něco? Je to moc práce? "nechci zakládat nové téma" je jedna z nejdebilnějších věcí co člověk může na forum napsat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.