Johnyku Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Zdravím, Uz jsem bezradny a proto se obracím na Vás s dotazem. Prohledal jsem fórum skrze vyhledávač, ale toto téma jsem nenašel. Předem se omlouvám zda to tu již bylo řešeno. Problém zní: pořídil jsem na aliexpressu LED lampičky místo klasických lampicek s bezpaticovou žárovkou do zavazadlového prostoru. Zapojení jedna radost. Jenže. Začala se mi dít taková věc. A to, že když za jízdy otevřu kaslik spolujezdce nebo rozsvítím stropní světlo tak mi na MFD bliká, že mám otevřený kufr dokud kaslik nezavru nebo nezhasnu stropní světlo. Pokud vrátím původní žárovkovou verzi osvětlení kufru problém již nenastane. Zkoušel jsem vyřešit problém tim, že jsem aplikoval do vedení odpor na místo 10W žárovky aby si ŘJ myslela, že tam je klasická lampička. A nic. Z nouze jsem vzal původní žárovkovou lampičku a napajel napájecí kabely k LEDkove lampicce. I pak se zobrazovala chyba. Napadá Vás nějaké řešení co s tím? Předem děkuji za jakoukoliv reakci. Snad jsem problém popsal srozumitelně. Rapid 2017 liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Mal som rovnaký problém na Fabii 3 (rovnaká elektrika ako tvoj Rapid).. problém som vyriešil kúpou iných lediek, s ktorými to už nerobí. Vtedy pred 4r mi pomohli tieto, ktoré však ako pozerám už nie sú dostupné: https://www.aliexpress.com/item/32787093369.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyku Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Výborně. To byla taky jedna z možností na co jsem sázel. Jsem rád že jsi mi to potvrdil. Děkuji mnohokrát. Jdu objednat jiný Ledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.