pavel8778 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Zdravím, po zkušenostech v mém okolí s poškozením kunou jsem se rozhodl namontovat si plašičku. V celku jednoduché: pro umístěná jsem se rozhodl na příčku vedle ventlilů a použil jsem k upevnění pérovou úchatku tapecírunku a napojil jsem ji na stálo jednek k - polu za baterií a + na pojistkové skřínce. Pojistka je uložená mezi pojistkovou krabicí a počítačem volně, jde o přístrojovou skleněnou pojistku, která byla součástí plašičky.Vše je na fotkách. U plastového držáku je podstatná jeho šíře, neboť v odhlučnění je prohlubeň akorát na tento rozměr. Délka držáku je delší z důvodu opření pravého konce o vrch příčky a tím není potřeba dalšího přištoubování a celé to drží ve své poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Hoď to aj sem, nech je to pohromade: https://forum.skodahome.cz/topic/68156-kuny-a-jiná-zvířata-plašičky-odpuzovače-atd/?tab=comments#comment-881395 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.