danielt1 Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 (editace) Ahoj, hodně sleduju vylepšení od @wirera přemýšlím o doplnění podsvícení nohou. Ještě jsem nic neupravoval v BCM, včera jsem ji aspoň vyndal, abych si dokázal líp představit, kde se co bude muset připojit. Zaskočil mě ale strašně špatnej přístup ke kabeláži, kterou ani nejsem schopnej trochu popotáhnout dolu k pedálům. Nějak si nedovedu představit, jak konektory rozebrat a napojit se tam. Neměl byste někdo polopatickej návod / video, jak tohle řešíte? Díky! Editováno: 16. Srpen 2021, autor: danielt1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 (editace) Dik za oznacenie, ale na to navod neexistuje. Aj ked dielenska ta asi bude nutit demontovat palubnu dosku... Ked mas BCM vonku, dostanes sa ku konektorom. Musis sa "zlomit" cez prah leziac na chrbte, predtym sedacka co najviac dozadu. Ruky nad hlavu, alebo minimalne jednu a druha bude len pomocna. Odporucam celovku, alebo dobre svetlo aby si tam videl. Video nemam, nema ma kto natacat a ja sam to nedam Edit: tak predsa jednu foto mam, ale bratovu ked sa hrabal v A4. Ale je to opacna strana. Podla mna prelomit sa cez prah je lepsia volba Editováno: 16. Srpen 2021, autor: wirer Doplnenie foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielt1 Vloženo 16. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Jojo, takhle přesně (přes práh) jsem BCM i vyndaval. Jen jsem si nedokázal představit, že opravdu v týhle pozici všechno připojuješ 😃 Ale asi trénink a šikovný ruce. Ještě se zeptám (a doufám, že to bude pochopitelný, nevím, jak přesně to pojmenovat) – na všech fotkách máš ty sockety (na fotce 1) s konektory vyndaný z "pouzdra" (na fotce 2), který se zacvakne do BCM. Jak to prosímtě z toho pouzdra vyndat? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Na bokoch puzdra su plastove poistky. Musis odistit obe a az potom to vysunies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielt1 Vloženo 16. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Super, dík moc. Vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielt1 Vloženo 18. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Parádní, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.