DCSpeedy Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Nevíte prosím někdo, zda na OII FL bude pasovat řadící páka ze SII ? (FFA 800 002). Na OB autodíly mají napsáno, že tam pasuje, ale mně se to nezdá. E-shop Škoda má kompatibilitu jen s SII. Na pohled se odlišuje pouze chromovým kroužkem pod rukojetí. Smutné je, že na SII všude stojí cca 1900 a na OII bez chromového kroužku 2400 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 OBautodílům bych věřil. Kompatibilitu mívají ověřenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PachyM Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Zdravím, neměnil tu někdo řadící páku na Škoda Superb 1? Originální se mi nelíbí a chtěl bych tam dát nějakou jinou. Viděl jsem už pár úprav na internetu, kde měli řadící páky z jiných modelů, ale bohužel jsem nezjistil z jakých to bylo. Maximálně co vím, tak že by šla řadící páka z Citigo, ale tím si už nejsem taky jistý, protože nevím, kde jsem tuto informaci našel. Dokázal by mi někdo poradit? Děkuji všem! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suky_Official Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 ahoj, da se nějak solidně sehnat hlavice řadící páky na automat ? a mate někdo figl jak to vyměnit ? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.