Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Končí i nekončí - jen se vytváří prostor pro "jinou" elektrickou variantu, když už má končit i Arteon (v obou verzích karoserie). Alespoň můj názor... Superbu to prospěje do té doby, dokud se budou cenově výrazně lišit. Vzhledem k nastaveným cenám vrcholných verzí Superbu se však cenový rozdíl mezi Superbem a případným elektro-náhradníkem Passatu a Arteona maže a je pak asi jasné, co vzhledem k té mánii okolo iV auto nakonec vyhraje. Vše se uvidí podle chuti zákazníků a "donucovacích" prostředků z EU....

Edited by PetriCZECH
  • 9 months later...
Posted

Všimněte si, že testovací auta jsou (obdobně jako OIV) na stávajícím rozvoru. Tzn. žádný mezigenerační skok a půjde o stejnou proceduru jako při změně OIII>OIV.

Posted

Ušetří náklady a místa je dosud až dost …

Spíše informace, že nepočítají s manuálem. Zajímalo by kolik se jich prodávalo 5, 10% ? 

• 2 weeks later...
Posted

Začínám věřit, že ergonomické chyby v podobě snahy vše nacpat do displeje (včetně ovládání klimatizace, radia aj. viz O4) nepřenesou na novej Superb 4. Thomas Schäfer: „Uvidíme některé prvky z enyaqu, ale myslíme si, že musíme udělat více tradičních ovládacích prvků, nejen hrát si s největším displejem v oboru. Musíme mít také prvky, které dávají smysl pro naši značku. Pokud existuje nějaká značka, která by měla být funkční, jasná a snadno použitelná, jsme to my,“.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted
před 26 minutami, Dixik2 napsal:

SOP je 1/2024.

Takže informace z výše uvedeného článku neplatí? Někde jsem četl, že Superb se odsouvá o rok, ale nic oficiálního.

Posted

Dodávám, že to brzy bude 7 let od uvedení, tzn. i při zahájení výroby na začátku roku 2024 (a tedy dodávek s odstupem cca 3 měsíců) bude na trhu 9 let. Superb druhé generace byl cca 7.

• 7 months later...
  • 2 months later...
Posted

Je to samozřejmě subjektivní, ale mě se to líbí, dokavaď je to alespoň částečně v palubce, jako OIV. Zde je to řešené podobně, byť ten displej bude logicky větší, takže bude palukovku trošku přesahovat. Ale furt je to v linii středu palubní desky a není to nějak extra rušivé.

Mě se nelíbí takové ty, co vyloženě lezou ven nad úroveň palubky, viz Hi30 třeba.

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

By mě zajímalo, co vede Škodovku k tomu jednou auto maskovat folii a jindy udělat hybrida staronového modelu :-) Ale není tohle spíš facelift Octavie?

Edited by Mariacek