xavian Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 Dobrý den, může někdo poradit- přestala mi fungovat krytka dveřního zámku/je bez proti tahu/. Je nějaké řešení než koupit novou fabku. Děkuju Citovat
OloZX6R Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 Bohužel jsem to moc nepochopil,,, co přestalo fungovat...? Citovat
Maverick Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) Olo: Asi mysli ten kousek kovu, kterej se odsune, kdyz zasouvas klic do zamku a naopak zaslepi diru, kdyz klicek vytahnes... Reseni? Asi jen vymenit vlozku, tedy zamkovou sadu. Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Maverick Citovat
kláca Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 odemykat dálkáčem, nebo u spolujezdce Citovat
OloZX6R Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 Olo: Asi mysli ten kousek kovu, kterej se odsune, kdyz zasouvas klic do zamku a naopak zaslepi diru, kdyz klicek vytahnes...Reseni? Asi jen vymenit vlozku, tedy zamkovou sadu. Aha, no tak to si může objednat jen tu vložku zámku podle kódů z vysačky, kterou dostal ke klíčům... Citovat
xavian Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Vloženo 14. Listopad 2006 odemykat dálkáčem, nebo u spolujezdce Mám trošku obavu co stím udělá voda atd. když se dostane dovnitř. Citovat
luckyluck Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 já to nedávno ze stejného důvodu vyměnil. Zima je na krku a to ti zaručuju, jak se tam dostane sníh, voda, atd.. bude to zamrzat. Ale je to dost drahá sranda, vyměněj ti jen tu vložku, nemusíš mít ani čísla ke klíčům, napočkání ti tu vložku sestavěj podle klíče. cca hodinka v servisu. Ale nejdříve si zjisti, kolik si řeknou za vložku, za sestavení, atd.. ať tě neokradou jako mě... Citovat
xavian Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Vloženo 14. Listopad 2006 já to nedávno ze stejného důvodu vyměnil. Zima je na krku a to ti zaručuju, jak se tam dostane sníh, voda, atd.. bude to zamrzat. Ale je to dost drahá sranda, vyměněj ti jen tu vložku, nemusíš mít ani čísla ke klíčům, napočkání ti tu vložku sestavěj podle klíče. cca hodinka v servisu. Ale nejdříve si zjisti, kolik si řeknou za vložku, za sestavení, atd.. ať tě neokradou jako mě... Díky, mužeš napsat kolik jsi zaplatil? Citovat
luckyluck Vloženo 15. Listopad 2006 Vloženo 15. Listopad 2006 já zaplatil 2400,- což mi při ceně samotné vložky cca 1000,- přijde za ani né hodinku práce přehnané. Citovat
Benik Vloženo 15. Listopad 2006 Vloženo 15. Listopad 2006 Cauky, vložka u nas na Jarove stoji postavit primo na klic 580,-kč + 100,- práce... si snad umite vymenit vlozku sami ne? je tam jeden sroubek... Citovat
xavian Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Vloženo 15. Listopad 2006 Cauky,vložka u nas na Jarove stoji postavit primo na klic 580,-kč + 100,- práce... si snad umite vymenit vlozku sami ne? je tam jeden sroubek... Jaký je postup, musím koupit vložku a pak jí nechat přestavit na origo klíč za /580/. V origo servisu Škoda /podle kodů/dodací lhůta min 14 dní. Citovat
mahudo Vloženo 16. Listopad 2006 Vloženo 16. Listopad 2006 mne sa vôbec nedal strčiť kľúč do zámky, výmena vložky stála rovných 1000 SKK v škoda servise v Košiciach Citovat
Benik Vloženo 16. Listopad 2006 Vloženo 16. Listopad 2006 To Xavian: normalne si vezmes klicek a u nas na Jarove (Auto Jarov s.r.o) ti postavim e vlozku primo na klic... pak si vymontujes starou vlozku a namontujes novou. Toto Dela jen auto jarov co vim... to staveni na klic.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.