masarka88 Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Ahoj, mám dotaz koupil jsem zkoseny volant do 03 ale přišel a má dsg pádla ze zadu, jenže ja mám manual tak mě zajímá jestli to nějak vadí nebo to tam dám normálně akorát pádla budou navíc? :) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Osobně si myslím, že by to neměl být žádný problém. Pádla se chovají jako "tlačítka" a když nebudou nakódovaná, tak nebudou dělat vůbec nic a i kdyby náhodou nakódovaná byla, tak nebudou mít stejně co ovládat, takže se nic dít nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masarka88 Vloženo 11. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2021 Tak dodám jen info kdyby někdo toto téma řešil, volant vyměnit jde, v ŠA mi to vyměnily bez problému a pádla jsou jen navíc jinak výhřev i multifunkce funguje parádně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 @masarka88 a kolik to v ŠA stalo? Taky to plánují😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masarka88 Vloženo 12. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2021 @Baracek snad to pujde videt😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 @masarka88to je nejak málo, ne?😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Co je na tom málo?myslím,tak akorád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 243 Kč za výměnu volantu v ŠA? Upřímně bych cekal víc😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.