smolda Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nemáte někdo dofukování zadku u octavie combi kde se dá sehnat a za kolik dost auto nakládám a občas bych to rád přizved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ČAU, nevím jestli ti už někdo dal vědět, ale já našel tohle v ANNONCI Škoda Octavia I-II, Fabia. Autovaky, vaky vzduchového pérování. Udělají Váš vůz o třídu vyšší! Tlak v autovacích lze regulovat. Montáž do zadních pružin. Pro vozy: Audi, VW, Škoda, Seat, aj. Cena 4.500 Kč. Tel.: 775 116 201 Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak třeba tohle: http://www.autovaky.cz/index.php?page=home Ale mě spíš trápí předek u země. Bohužel zatím jsem to nevyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Hmmm, to je to samé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 hunter1: Až vyřešíš ten zvednutej předek, tak mi dej pls vědět, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.