misocko Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 ahojte zaujimalo by ma ako spozorujem na aute kedy mi zabera nejaky asistent - zazil som ASR - to nieje problem hocikedy, proste v meste slapnem na plyn, DSG podradi a hrabe a blika kontrolka a znizuje vykon - este na Fabii 1 som citil ABS (kopanie do pedalu) , O3 to ma nejako poriesene ze nekope do pedalu ? obcas slapnem na brzdu tvrdo a len pocujem nejaky "buchot" ale nie kopanie do pedalu ani piskanie gum , ani kontrolka (mimochodom piskanie gum som zatial pocul na O3 iba raz vo velmi tiahlej zakrute aj to som sa musel zapocuvat) - zazil som pocit ztvrdnutia volantu na jednu stranu (ak by som tocil viac asi by som isiel do smyku) - zazil som pocit brzdenia ked uz ja som pedal brzdy prirodzene povoloval (skocil mi jelen do cesty, ubrzdil som :-) ) , taktiez ziadne kopanie do pedala brzdy , iba divny hluk (chrcanie?) nie piskanie gum - dnes pri prejazde vyjazdu z dialnice , v rychlosti asi 120kmh , som uz cakal ze sa nieco bude diat, ale vobec nic , len som citil ze uz som na hrane - pomahal mi nejaky asistent bez toho aby sa rozblikala nejaka kontrolka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.