misocko Vloženo 13. Září 2021 Vloženo 13. Září 2021 ahojte zaujimalo by ma ako spozorujem na aute kedy mi zabera nejaky asistent - zazil som ASR - to nieje problem hocikedy, proste v meste slapnem na plyn, DSG podradi a hrabe a blika kontrolka a znizuje vykon - este na Fabii 1 som citil ABS (kopanie do pedalu) , O3 to ma nejako poriesene ze nekope do pedalu ? obcas slapnem na brzdu tvrdo a len pocujem nejaky "buchot" ale nie kopanie do pedalu ani piskanie gum , ani kontrolka (mimochodom piskanie gum som zatial pocul na O3 iba raz vo velmi tiahlej zakrute aj to som sa musel zapocuvat) - zazil som pocit ztvrdnutia volantu na jednu stranu (ak by som tocil viac asi by som isiel do smyku) - zazil som pocit brzdenia ked uz ja som pedal brzdy prirodzene povoloval (skocil mi jelen do cesty, ubrzdil som :-) ) , taktiez ziadne kopanie do pedala brzdy , iba divny hluk (chrcanie?) nie piskanie gum - dnes pri prejazde vyjazdu z dialnice , v rychlosti asi 120kmh , som uz cakal ze sa nieco bude diat, ale vobec nic , len som citil ze uz som na hrane - pomahal mi nejaky asistent bez toho aby sa rozblikala nejaka kontrolka? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.