luc7 Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Zdravím, diskuze na toto téma už tu pravděpodobně je, ale zkusím. Mám problém se stěrači. Když je zapnu /a to i na tu nejvyšší rychlost/ stěrače drhnou a umí se zaseknout např. uprostřed čelního skla. Když držím páčku dýl, pomalu potom sjedou, ale opravu velmi velmi pomalu.. a v dolní poloze, když už je mám vyplé jakoby kmitají.. prosím, poradíte někdo? Stěrače mám fungl nové. Předem díky moc. Lucie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Ahoj, no pokiaľ máš nové stierače v nich by som problém nevidel. Skús dať auto na diagnostiku, či ti nevyhodí problém. Niečo podobné som mal na zadnom stierači a chyba bola v páčke stierača. Ale samozrejme môže byť aj iný problém napríklad s motorčekom alebo káblovým vedením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Striekaj silikonovy olej okolo patky stieracov kazdy den aspon dva tyzdne aby si ich uvolnil.Potom riesit ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luc7 Vloženo 18. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Díky moc, promazali jsme a frčí:-) L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.